Käytännön asiat

11149712_10153171375100661_5081915981601982483_o

Yöpyminen ja muut tarpeet

Pelaajilla on mahdollista yöpyä viikonlopun aikana Kierikkikeskuksen ennallistamissa kivikautisissa rivitaloissa, mutta peli tapahtuu lauantaina päivällä. Pelaajien, jotka haluavat yöpyä kivikautisissa taloissa, tulisi tuoda omat yöpymistarpeet, kuten makuupussit ja makuualustat. Pelaajat ovat tervetulleita yöpymään rivitaloissa myös pelin jälkeen, lauantain ja sunnuntain välisen yön.

Kivikauden kylän liepeillä on huoltorakennus, jossa on suihkut ja sisävessat, jotka ovat pelaajien käytössä. Ympäristöä ei suositella käytettävän tarpeiden tekemiseen, sillä vierailijoiden käyttöön ei ole ennallistettu kivikautista huussia.

Ruokailu

Pelissä syödään mahdollisimman autenttista kivikautista ruokaa, eli lihaa ja kalaa sekä mahdollisuuksien mukaan kauden sieniä ja villivihanneksia sekä pakuri- ja yrttiteetä. Pelinjohto pitää huolta siitä, että kenellekään ei jää nälkä, mutta pelaajia kannustettaan myös keräämään ruoka-aineksia ympäristöstä ja valmistamaan niitä osana omaa peliään. Tietoa alueella kasvavista syötävistä kasveista tarjotaan ennen peliä. Onkiakin saa halutessaan. Pelaajien myös oletetaan osallistuvan ruuanlaittoon, sillä se on osa kivikautiseen arkeen eläytymistä. Ruuanlaitto sisältää nuotion äärellä istuskelun lisäksi myös puiden pilkkomista ja veden kantamista.

Pelaajat voivat halutessaan ottaa myös mukaan omia, aikakauteen sopivia eväitä, jos epäilevät syystä tai toisesta jäävänsä nälkäisiksi.

Mukaan otettavien tarvikkeiden lista

  • omat propit: vaatteet ja tarvikkeet
  • ajanmukaiset ruokailuvälineet
  • yöpymisvarusteet tarvittaessa: makuupussi ja makuualusta tai vastaavat
  • sääskimyrkkyä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s